over het verblijf van jullie

Konijn(en) / Cavia(‘s)

Elk dier of koppel verblijft in een eigen hok. Konijnen en cavia’s die thuis ook samen in een hok zitten, delen bij ons een hok.

De dieren krijgen 2x per dag voer. Hooi is onbeperkt aanwezig in de hokken.

De hokken worden dagelijks gecontroleerd en elke week minimaal 1x schoongemaakt, indien nodig natuurlijk vaker.

verplichte

Vaccinaties

De geldigheidsduur van de vaccinaties mag niet verlopen tijdens het verblijf van uw konijn in het dierenpension en moet minimaal 3 weken voor aanvang van de opvang zijn gegeven (de optimale bescherming is tussen 3 weken en 6 maanden na de vaccinatie).
Graag ontvangen we van u bij de reservering het entingsboekje via de mail of een foto hiervan en neemt u deze mee bij het brengen van uw konijn.

Als uw konijn medicatie gebruikt is dat geen probleem, geeft u dit aan bij de reservering. We brengen 1,00 per dag extra in rekening voor het geven van de medicatie. Het is fijn als u de medicatie meegeeft in de originele verpakking met  de naam van het konijn erop.

Omdat wij in ons pension ook honden en katten opvangen, is er de mogelijkheid dat uw cavia de bordetella bacterie oploopt (dit veroorzaakt longontsteking bij cavia’s)

Het is wenselijk dat u uw cavia hiertegen laat vaccineren.

  • 1 keer per jaar

De vaccinatie moet minimaal 3 weken voor aanvang van de pensionperiode gegeven zijn en mag niet verlopen tijdens de pensionperiode.

Het voer is bij de prijs inbegrepen. Wilt u eigen voer meegeven (i.v.m dieet) is dit geen probleem.

De volgende vaccinaties voor uw konijn
zijn bij ons verplicht

myxomatose

1 keer per jaar

RHD1&RHD2

1 keer per jaar

Locatie

Wildveldseweg 6,
3481 LX Harmelen

Telefoon