over het verblijf van jullie

Hond(en)

In ons dierenpension beschikken we over (ruime) binnen- en buitenverblijven en speelweide  zodat de honden heerlijk buiten kunnen rennen en spelen.

Ons doel is om de dieren in ons pension optimaal te verzorgen en een leuk verblijf te bieden, zodat u als eigenaar met een gerust hart op vakantie of naar uw werk kan gaan.

Uw hond dient goed gesocialiseerd te zijn, zodat het voor de andere honden in ons pension ook leuk blijft.

verplichte

Vaccinaties

De geldigheidsduur van de vaccinaties mag niet verlopen tijdens het verblijf van uw hond in het dierenpension en moet minimaal 3 weken voor aanvang van de opvang zijn gegeven (de optimale bescherming is tussen 3 weken en 6 maanden na de vaccinatie).
Graag ontvangen we van u bij de reservering het vaccinatieboekje via de mail of een foto hiervan en neemt u deze mee bij het brengen van uw hond.

Zorgt u ervoor dat uw hond vrij is van vlooien en wormen. Als dit niet zo is, moeten wij uw hond behandelen en brengen we de behandeling achteraf in rekening.

Als uw hond medicatie gebruikt is dat geen probleem, geeft u dit aan bij de reservering. We brengen 1,00 per dag extra in rekening voor het geven van de medicatie. Het is fijn als u de medicatie meegeeft in de originele verpakking met  de naam van de hond erop.

Het voer is bij de prijs inbegrepen. Wilt  u eigen voer meegeven (ivm dieet) is dit geen probleem.

De volgende vaccinaties zijn bij ons verplicht

DHP

1 keer per 3 jaar

Ziekte van weil

1 keer per jaar

kennelhoest

1 keer per jaar

Locatie

Wildveldseweg 6,
3481 LX Harmelen

Telefoon