over het verblijf van jullie

Kat(ten)

Normaal gesproken beschikken we over 4 kattenkamers met buitenren, zodat ze, als ze willen, lekker in het zonnetje kunnen liggen. Er is voldoende klim- en speelmogelijkheid in de kamers.

16-01-24) Wij zijn op dit moment het kattenveblijf opnieuw aan het opbouwen, we hebben uiteraard wel een tijdelijke plek voor de katten. Bekijk onze fotogalerij om het tijdelijke verblijf te zien!

Bij aankomst geven we de katten eerst een eigen plekje (met een mandje, kattenbak, eet-en drinkbakje) zodat ze kunnen wennen aan de omgeving. Als de kat gewend is en goed eet en drinkt mag hij/zij los door de kamer lopen.

De katten beschikken de hele dag over eten en drinken. Dit controleren we 4x per dag. Het voer is bij de prijs inbegrepen. Wilt u eigen voer meegeven (ivm dieet) is dat geen probleem.

Als uw kat medicatie nodig heeft, kunt u dit aan ons doorgeven, dan geven we dat. We rekenen hiervoor 1,00 extra per dag.

Het is fijn als u de medicatie meegeeft in de originele verpakking met de naam van de kat erop.

 

verplichte

Vaccinaties

De geldigheidsduur van de vaccinaties mag niet verlopen tijdens het verblijf van uw kat in het dierenpension en moet minimaal 3 weken voor aanvang van de opvang zijn gegeven (de optimale bescherming is tussen 3 weken en 6 maanden na de vaccinatie). 

Graag ontvangen we van u bij de reservering het vaccinatieboekje via de mail of een foto hiervan en neemt u deze mee bij het brengen van uw kat.

Zorgt u ervoor dat uw kat vrij is van vlooien en wormen.

Als dit niet zo is, moeten wij uw kat behandelen en brengen we de behandeling achteraf in rekening. 

Als u komt inchecken, laat u de kat dan in de auto, dit veroorzaakt minder stress.

De volgende vaccinaties zijn bij ons verplicht

kattenziekte

1 keer per 3 jaar

niesziekte

1 keer per jaar

Bb

1 keer per jaar

(dit is geen standaard vaccinatie, vraag hier naar bij uw dierenarts)

Locatie

Wildveldseweg 6,
3481 LX Harmelen

Telefoon